Roverscouts

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Wie zijn de Roverscouts?  
Kom je ook een keertje meedoen?
Wij zijn de Pivo’s, ook bekend als de roverscouts! Wij zijn jongens en meiden vanaf 18+ jaar. Wij houden van een uitdaging en dit kun je ook terug zien in de programma’s die wij zelf organiseren. We vinden het leuk om onze programma’s buiten te doen, zoals een kampvuur of pionieren. Daarnaast doen we ook activiteiten binnen, want dat is droger als het regent! Ook gaan we weleens weekendjes weg. Omdat we geen begeleiding meer hebben, kunnen we nu doen wat we willen! Van die vrijheid maken wij natuurlijk dan ook gebruik. We houden van aanpakken en ondernemen graag activiteiten. Niks is onmogelijk als je er helemaal voor gaat.
Wat doen wij?

Ieder jaar nemen we actief deel aan het bouwen van de JOTA toren, de JOTA-JOTI en blijven we tijdens dat weekend overnachten. Als er regioactiviteiten zijn nemen we daaraan deel en elk jaar doen we mee met verschillende activiteiten zoals de Eieractie. Daarnaast doen we mee aan wereldwijde activiteiten zoals iScout (of zelfs de World Scout Jamboree!). Dit zijn niet de enige weekendjes die wij doen, we zijn ook weleens in Walibi Fright Nights aan het griezelen. Ook gaan wij in de zomer gezellig een weekje op kamp. Meestal is dit in het buitenland!

Programma komende vier weken

 


Kom je ook eens kennismaken?  
We zijn terug van weggeweest en dat betekent dat er veel leuke dingen staan te gebeuren, dat wil je toch niet missen? Kom snel een kijkje nemen! We draaien elke zaterdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. Je kunt onze avonturen ook volgen op Facebook (Roverscouts Scouting Zevenbergen) en Instagram (@roverscouts_zevenbergen). We hopen je snel te zien! De Roverscouts van scouting Zevenbergen

Contributie
De roverscouts betalen € 13,00 contributie per maand. Voor een overnachting, weekend of speciale activiteit wordt incidenteel nog een kleine extra bijdrage gevraagd.