Dag Bevers, Welpen, Scouts en Explorers,

Seizoen 2019/2020 zal in het teken staan van het 75 jarig bestaan van Scouting Zevenbergen. Om dit feestelijke jaar goed te beginnen willen we jullie -alle leden van Scouting Zevenbergen- uitnodigen voor Opening Seizoen.

Dit jaar zijn niet alleen alle leden welkom, maar ook hun ouders, broertjes en/of zusjes. Kom dus niet alleen! We hebben voor jullie een Scouting Family Fun Tour georganiseerd. Deze tour is alleen te lopen met je familie. Wie heeft er zin in een actieve middag samen met zijn/haar familie?

De Scouting Family Fun Tour zal plaatsvinden op zaterdag 14 september en starten om 14.30uur. Na een gezamenlijke warming up kan er al snel gestart worden met de tour vol leuke, uitdagende en gekke opdrachten.

Wanneer iedereen klaar is met de tour, vindt het overgooien van de leden naar de volgende speltak plaats. Daarna sluiten we de dag af …………..

MAAR:

Mocht je het gezellig vinden om na de Scouting Family Fun Tour aan te sluiten bij de barbecue ….. dat kan! Vul dan onderstaand formulier in!

Kosten voor de barbecue zijn: € 12,50 (volwassenen v/a 12 jaar) – € 7.50 (kinderen t/m 11 jaar)

AANMELDEN VIA DIT FORMULIER !

Naam zoon/dochter

E-mailadres (verplicht)

Aanwezig bij de family fun tourNiet Aanwezig bij de family fun tour

Blijft u samen met kind(eren) ook voor de Barbecue?

JaNee

1 volwassene2 volwassenen3 volwassenen4 volwassenen