Nieuws van de Bevers

8 april – Eieractie

8 april – Eieractie

Sinds 1982 gaan de leden van Scouting Zevenbergen in Zevenbergen al langs de deur voor de eieractie. Bewoners kunt dan enveloppen van hen kopen waarbij ze kans maken om 5 of 10 verse eieren te winnen. De opbrengst is bestemd voor kampmaterialen en onderhoud van het gebouw. Vanaf 09:30 uur op zaterdag 8 april gaan onze leden weer op pad en wij hopen natuurlijk dat u ook dit jaar ons een warm hart toedraagt en ons wil steunen d.m.v. het kopen van enveloppen. De gewonnen eieren zijn op te halen bij onze Scouting boerderij aan de Westrand of op het...
Read More
Nieuwe website

Nieuwe website

We hebben een nieuwe website. Er wordt op dit moment nog hard aan gewerkt maar we zijn er al heel blij mee. Je kunt nu nog even geen foto's kijken, maar dit volgt spoedig. Heb je vragen over de site ? Stel ze via het contactformulier.
Read More
Halloween

Halloween

Afgelopen zaterdag hebben we een herfstslinger en een lichtgevend-halloween-melkpak-poppetje gemaakt. Klik HIER voor de foto's, en HIER voor het filmpje.
Read More
Een mysterieus speurneuzen spel

Een mysterieus speurneuzen spel

Twee weken terug hebben de Bevers een spel gespeeld waarbij ze hun speurneus nodig hadden. Kijk HIER voor de foto's (het zijn er maar een paar, maar toch...)
Read More
Van lego kun je alles maken

Van lego kun je alles maken

Vorige week zijn we met de Bevers met grote bergen LEGO aan de slag geweest. Bouwen, slopen, kleuren, maar ook eten! Een hele hoop traktaties, dus het was flink feest! Kijk HIERRR voor de foto's!
Read More